Tips lebatkan rambut

Anak perempuabdah nak masuk 2 tahun tapi rambut masih belum panjang2 lagi.. 😅 Ingin juga nak tengok anak ada ponytail..hihi. Ada mommy2 sini yang mengalami hal yang sama? Boleh share tips lebatkan rambut anak?☺️

1 Balas

ada sis.. hahaah anak sy dulu 1 tahun buat tocang mcm pokok kelapa ja.. nipis betul rambut.. pastu sy try minyak rambut french oil.. sis beli yg kelapa atau badam.. bg pakai setiap hari inshaallah blh nmpk rambut ank naik cpt.. skrg ank sy dh 8 tahun msih pkai.. sbb bau pon wangi 🥰