Anak masuk jari dalam mulut

Anak lelaki 4 tahun sejak akhir-akhir ini suka masukan jari dalam mulut atau gigit baju. Habis basah lencun baju bahagian depan di gigitnya. Saya pergi klinik , doctor check tiada ulser atau apa2 masalah dalam mulut. Gigi pun dah tumbuh penuh. Mohon share petua supaya anak saya tak masukan jari dalam mulut.

2 Balas

normal sis ...anak saya pun mcm too ,mmg hobi dia mcm too lama laama okay lah ...selalu cakap jangan and ajar dia ,nanti lama lama dia faham lah

11mo ago

Tq , info

normal..kene bgtahu dia apa yg bole buat or takbole buat