SUSU KOTAK DUCTH LADY LOW FAT SESUAI UNTUK BABY 1TAHUN 10BULAN ?

anak kedua saya baru nk masuk 1tahun 10bulan , masih menyusu badan tp sekarang saya pregnant anak no 3 dah 17minggu . sekarang tgah proses nk putuskn susu badan untuk ank no 2 , sebelum ni penah try bagi susu tepung macam2 jenis semua tak nk , guna botol pon tak nak tp sekarang yg die boleh minum susu kotak ducth lady low fat tu . now dah 4hari die tak susu badan , cuma minum susu kotak sehari 3 kotak , pagi / ptg / malam sebelum tido . cuma nk tau bagus atau tidak bagi susu kotak ni ? ke sama macam susu jenis tepung ???

1 Balas

Low fat tak sesuai awak. Baby memerlukan fat. Full cream/fresh milk okay. Anak saya pun taknak yang serbuk tu. Tapi yang dalam kotak dia minum.

12mo ago

Ohhh, camtu pulak. Kalau brand dan type sama, bezanya yang serbuk tu kena bancuh jela 😅 Cuba sis try & error brand lain. Cth, Goodday, Fernleaf dan Farm Fresh Grow.