Kjp lagi dlm bbrpa hari atau 1 2 minggu akan melahirkan anak kedua. persoalan sayaaaa...

..anak kedua nii kan x sama dah pnglmn mcm kita jaga anak petama.. Maksud sy, anak prtma kta dpt bgi dia full attention xda tgk2 yg lain.. N penglmn tu btl2 first punya. Yg kdua ni,dh ada pnglmn tp nk jaga kedua nii bila dah ada yg prtama tu mcmna ya? Sy tau perlu asing2kan mereka masa awal kelahiran🥺🥺🥺🥺 tp korang macamana ya? Apa pengalaman korang ? n tips hadap apa2 rintangan tu,apa je korang struggling betul masa jaga anak kedua newborn ni and kakaknya? Ohya,kakaknya ni kalau dh kluar adik genap pada tarikh due date mmg ngam2 masuk 2 tahun ikut bulan.. Kalau ikut hari,ada lagi dekat2 1 bulan tapi kurang dua hari utk masuk 2 tahun..#ingintahu #bantusharing #seriusnanya mudah2an masuklah kat newsfeed ni soalan sy n ada yg balas bantu sy.. nevess lah..#bantusharing #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

🥺🥺🥺