Berat lahir anak 2.56.. sebulan naik 3.2kg, 2 bulan 4.2kg.. skrg 3 bulan naik 4.9kg je.. kenape ya?

Anak fm+bf.. dutch baby, berak anak okey.. graf pon masih kuning.. tapi bmi okey

4 Balas

Pade saye normal je sebab ade anak selalu naik berat banyak, ade mase die naik siket. Kalau anak active je takde masalah, okay je. Btw anak saye dari lahir samapi 8 bulan masih kat line kuning. Kalau ade masalah dengan anak misi or doc akan cakap dengan kite.

ehh baby sy sama mcm baby awk. full dutch baby. masa lahir 2.6kg. sebulan 3.2kg. 2 bulan 4.3kg. 3 bulan 4.9kg . tpi graf putih. memang kalau minum susu dutch baby berat tak naik banyak ke

7mo ago

graf putih je. syg tgk kt buku. nurse pun tak ckp pape

sama mcm ank Sy..tapi jgn risau tunggu mkn nasi masa umur 6bln tu..mungkin naik berat..yg PENTING dia aktif,nk susu,dh ada perkembangan yg baru .ok

Kalau nurse kata ok lah tu. Baby girl saya 3 bulan dah 6kg fuhh mengah betul nk dukung dia. Tp dia bfm