minum air gula? seram nyerr!

anak dah masuk 3.. 1st lah next week ni merasa air gula.. perlu ka kita minum air gula kalau kita langsung xda pnyakit kencing manis? lepas minum air gula.. kena ambil darah pula dah pasal glucose.. #23week3d

7 Balas

setiap ibu pregnant kena minum air gula samada Kita Ada penyakit kencing manis atau Pon Tak.. Masa normal Ada yg takde..bila minum jadi Ada..bila da bersalin kena minum lagi..Masa dtg check up..bg YG pernah Ada Masa preggy.. selalu nya lepas preggy x de da sangkut gula nti jadi normal balik.. bg YG pernah Ada Masa preggy baik awak jaga2 dalam pemakanan n minuman awak selepas ini..

3y ago

🥰🥰