Anak tak nak tukar susu

Anak da 14 bulan,current tgah FM ada gak cuba nk tukar full cream,dia reject…sbbnya berat dia mmg xnaik…makan la mcm2 pn berat cmtu je…ada cadangan tak macam mana nk bagi dia tukar susu….or patut campur FM & full cream sikit2? Risau plak jadi lain mmmmm…tolong saya #firstmom #susufm #fullcreammilk

2 Balas

As inform oleh doc saya la, susu bukan keperluan utama untuk setahun keatas. Memang kena focus kearah pemakanan. Mungkin boleh lebihkan makanan berlemak dan tinggi kalori.

1y ago

betul cakap puan ni

fokus pada pemakanan