tak nak makan nasi. tp kalau bab mkn ikan sje ayam sje daging udang yg tu dia nak. nasi makan tp krg

anak cuma nak makan ayam ikan dan udang daging shja.. nasi mkn tp kurang... xpe ke mcmtu

5 Balas

Takpe. Pelbagaikan karbohidrat untuk anak seperti, mihun, pasta, kuey teow, potato.

1y ago

Kalau macam tu Puan tak perlu risau. 😊Sumber karbo bukan daripada nasi je.

Ank sy pun klo ns putih dia x nk.. Tp klo bt ns grg ke ns lemak dia nk..

anak sy pun sama.. nasi ckit sgt dia mkn 🤧🥴

karbo bukan nasi je .. ada byk lg..

takpe