Baby saye ahad ni 7 bulan,belum pandai duduk lagi...ok ke?anak korang pandai duduk brpe bulan?

Anak belum duduk

8 Balas

Sis kena bantu baby , kena support baby untuk duduk . Baby saya memang selalu saya support untuk duduk , banyak ajar baby untuk duduk , alhamdulillah saya ajar baby dari 5bulan , sekarang 7bulan dah boleh duduk sendiri n tegak . Slow2 ajar ya sis ..

anak sy 7bulan 18hari pun duduk kena support lgi 😁 xpe xterlalu lambat lagi sis, biasakan je dia duduk walaupun kita support, nanti lama2 keras la Tu bdan dia nk duduk sndri

Sy ajr bby dduk dri 5bulan lgi. Letak dlm kerusi pelampung tu. Xpon sandarkn dekat kepala katil or sofa. ltak bantal byk2 tepi die. Lama2 die pndai.

anak saya 7 bulan 29hari belum boleh duduk tegak lagi. merangkak pun belum lagi. takpe la take time. perkembangan anak2 tak sama kan.

Beli kerusi baby yg mcm pelampung dkt shopii, dah 7 bulan kena ajar dia duduk

ok je anaksaya pun belum pandai, dia busy nak merangkak dulu.😂

betul2 blh duduk 7 bln+