ANAK TAK NAK MENYUSU

Anak baru lahir semalam..tapi belum mahu isap susu sbb susu belum keluar sepenuhnya dan puting tidak menonjol.. Ibu-ibu ada tips ke, sy first mom. Saya takut nnti dia dapat kuning kalo lambat menyusu!! Susah hati sy 😔😔

1 Balas

Kena cuba bg sis sbb dia takkan terus ada kalau tade rangsangan dari bayi. Cuba pam pn ok.

5mo ago

okey terima kasih..dah cuba bagi ke baby..dah cuba masuk nipple dlm mulut dia..tetap nangis..sbb nipple x brpe klua sgt