Tak nak duduk stroller

Anak 7 bulan tak nak duduk stroller. Any tips moms? Dah letak mainan, kipas ke apa pun tak jalan. Nak mendukung je. Kalau letak, nangis 🥹😭

3 Balas

baby saya awal awal pun gitu. letak ja nangis. baru selangkah masuk shopping mall. malu orang tengok dah la nangis kuat 😅. mula tu ikut juga dia. nangis je terus angkat. lepas tu masa kat rumah, time free husband letak baby dalam stroller dan cepat cepat tolak sambil panggil panggil nama dia. acah acah main dengan dia. banyak hari juga la biasakan dia macam tu. lastly dia ok. sekarang excited ja bila letak dalam stroller. tau orang nak bawa dia jalan jalan agaknya.

Layankan aje. Ada masa anak selesa berdukung sebab dia lebih rasa selamat berdukung. Kita hargainya. Ada kala dia layan blues sbb dlm stroller bergerak, angin sepoi bahasa. Raikannya . Gitulah...

Cuba guna carrier. Kalau dah memang menangis je susah nak handle untuk letak di stroller