Anak suka hisap jari

Anak 3 bln suka masukkn jari dlm mulut . Sentiasa nk hisap jari. Mcm mna nk elakkn ye. Selalu ank smpai batuk sbb jari dlm mulut dan kdg smpai muntah. Ada cara atasi tk. Tgok mcm ketagih dah. Tgh mndi pun nk hisap 24 jam lah kecuali tidur#bantusharing #seriusnanya #firstmom #pleasehelp

19 Balas

mmg fasa bby 3 bulan dia akan hisap jari sbb dia tgah kenal anggota badan dia.. so itu normal ye ibu2.. jgn larang nanti bby terlepas fasa hidup dia😁