begadang krna merasakan gerakan janin lagi aktf bergoyang diperut

Ana sing pada bae karo aku ra ? Begadang gara2 janine aktf bgt neng weteng ?? Senajan lagi hamil 19 minggu . Hayukkk sapa yg bsa bahasa jawa ??ngonoh goli semaur kepiben ???

1 Tanggapan

Hahahaha hai ibund ngapak, aku seko semarang iki 😂😂 Podo karo aku bund, nek lagi kemroncal bayi neng weteng rasane seneng malah gaiso turu dielus² ditunyuk² ben obah terus bocahe 😂 Aku lagi meteng 26minggu

5y ago

🤣nek wetenge di emek mlah ddi anteng