Demam

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ mummy, nak tanya saya masa ni 12 weeks 2 days, dan saya ada selesma. Is it normal? Saya juga mempubgai anxiety dan thyroid, jadi pemikiran saya terhadap anak dlm kandungan menjadi2. Give me advice mummy?

1 Balas

Waalaikumussalam, saya masa early pregnancy pun kena batuk selsema. Cuba sis ikhtiar minum air halia madu suam. Saya amalan air ni msa early pregnancy. Saya Google halia ni bagus untuk ubati demam batuk dan morning sickness juga. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

4y ago

Sama2. Allahu khairal jaza' 🤗💕