9hari di nicu

alhmdulillah setelah 9ari bby di nicu . akhir ny kluar juga hsptal.. pnat lelah ulang alik hsptl, tdo hsptl jge bby . akhir ny cmue brakhir n bby pn sihat. syukur cngt2 dikurniakn ank xkuat nangis

7 Balas

alhamdulillah cepat sihat dia.. sy dlu ank ddk nicu sebulan... smpai nangis mak nya sbb x dpt berpantang dgn elok sbb ddk bawah aircon jaga baby.. mknan pon mkn lauk hospital bagi... nk tak nak terpaksa telan sbb lonely. family semua kerja. xde sape tolong. 😂

Alhamdullilah. Selamat berpantang

Alhamdulillah tahniah sis 😘

alhamdulillah....

alhamdulilah😍

alhamdulillah

Alhamdulillah