Selamat bersalin

ALHAMDULLILAH...SELAMAT SUDAH BERSALIN.... DUE 4/3 TAPI BABY NAK KELIAR AWAL 17/2.... SYUKUR ALHAMDULLILAH DIPERMUDAHKAN SEGALANYA.... MASUK LB PUKUL 1.15AM....BERSALIN PUKUL 2.30AM...SYUKUR SGT..... SAYA DOAKAN IBU² SEMUA DIPERMUDAHKAN SEGALANYA...AMIN..

52 Balas

Alhamdulillah taniah selmat brpntang ye sis ..doakan saya ye dipermudahkan urusan bersalin nanti due 9.3

4y ago

Hehe insyaAllah tak lama dah tu banyakan brborak dgn baby pujuk baby keluar .. semoga urusan kita dipermudahkan ye .. tula harap2 mnggu ni sempat la balik kmpg nak bersalin sana .. ..