7hb032020 selamat melahirkan

Alhamdullilah...selamat melahirkan baby boy 7hb032020...berat 3.28kg.. sakit kul 6.30 pg...smpi PAC kul 7.45..dh bkk 6cm...air ketuban pecah sendri..tolak l.room 7.56pg..kul 8.00 alhamdullilah selamat lahir kan baby mama ke dunia....memebesar mnjd mukmin y soleh yer anak....alhamdullilah x der koyak....

7hb032020 selamat melahirkan
90 Balas

Alhamdulillah...tahniah....mudah urusan sis....moga saya pun dipermudahkan urusan...

Alhamdulillah n tahniah sis,doakn saya pn dipermudahkan urusan bersalin nanti

Alhamdulillah...tahniah... Kongsi sikit tips tak koyak tu...

Alhamdulillah. Tahniahh. Share tips melahirkan anak please #firstbaby

Ya Allah mudahnya bersalin..seronok dgr..tahniah sis😍

cam mana boleh tak ada koyak.. kongsikan sikit apa rahsianya?

Alhamdulillah , mudahnyaa , ada consume apa2 atau ada tips tak ?

Ini 1st baby ke sis??? Cepat betul bukaan sis. Tahniah sis

Semoga sihat selalu baby dan sis Selamat berpantang

Anak keberapa sis ? seronoknya tanpa koyakan😍