selamat bersalin

Alhamdullilah sis selamat melahirkN baby boy pagi.tadi.jam 6.06pagi (6september)3.3kg..tanpa jahitan..hmpir2 brsalin dlm lif???nnti sis akan cek spe yg teka trawal 2 org....4orang dh boy ...tkde girl???? insyaaallah cuba lagi???

selamat bersalin
165 Balas

wahhh sama dgn tarikh lahir sy lahhh... tahniah ye sis☺️

Alhamdulillah Tahniah sis smg sihat kedua2nya aamiin 😉

Wah untungnya sis 4 org anak semua x jahit.. Sy pun nk cuba la

5y ago

alhamdulillah..smua dgan izin allah swt😍

tahniah sis, share tips sis mcm mnamlahirkn tnpa jhitan?

5y ago

btul tu..share ckit..hihi

Wow...apa rahsia x de jahitan..boleh kongsi?😉

Tq momy utk infonye...semoga dipermudahkn urusan bsalin nti.

5y ago

Wc sis...skrg tgah bpntang 28 hari sis...

Alhamdulillah.. Ada tips x bersalin tanpa jahitan..

Mcm mana nak urut tu sis.. Xdapat nak imagine 😅😅

5y ago

nk tny, pas buat urutan tu kena mandi wajib la kan...ke mcm mana

Tahniah dia wow ank yg kbrpa ni sis tanpa jahitan

Wahh tnpa jahitan sronoknyee sis 🤗 Ada tipss x