First born

Alhamdullilah saya selamat melahirkan zuriat sulung saya. Due bulan 1, tapi baby tak sabar dah nak jumpa mommy daddy kot 🤣 Tapi skrg ni saya ada masalah, baby kuning tinggi. Mommies semua ada petua atau tips nak turunkan kuning baby tak? #firstmom #advicepls #FTM #firstbaby #ingintahu #jaundicebaby

4 Balas

Berat baby berapa ye ? Saya pun kena bersalin awal tak ikut due

2y ago

Besar , saya 36w .. tp baby 2.1kg je 🥹 tu nanti 37w saya kena induce