selamat bersalin

Alhamdulillah..sy selamat lahirkan baby boy,3.4kg..12.46am ,1.3.2020.. ☺ hampir jadi baby thn lompat..hehe..tp dia tahan, seharian keluar air je.. bwk g hospital besar, 1.3.2020 bersalin.doakan mg sy baby sihat2?.

selamat bersalin
74 Balas

Alhamdulillah..sikit lagi celebrate birthdays 4tahun sekali 😉

Same laa kita 1/3/20.. Sya bersalin pkul 3.34 pagi tadi.. Baby girls

5y ago

Tahniah sis..slmt berpantang lah kita😍

Alhamdulillah. Tahniah ❤️ Semoga sis n baby sehat 😉

alhamdulillah. .tahniah n selamat berpantang💗💗

Alhamdullillah ..tahniah sis .. selamat berpantang

Semoga di permudahkan urusan awak n baby

Alhamdulilah tahniah sis. Selamat berpantang☺️

Salam. Sis nak tahu. Sakit tak masa melahirkan?

5y ago

Wkumsalam.. Sakit tu mmg ada..hehe.. Tp alhamdulillah dr 4-10cm sakit tak lama sangat.. Masa 12jam turun air contraction kurang😅

Alhamdulillah tahniah sis. Selamat berpantang sis

Alhamdulilah doa kn sy juga sis semoga selamat bersalin

5y ago

Mg dipermudahkan😘 tq sis