Hari ke-20 berpantang anak kedua

Alhamdulillah...selamat melahirkan baby boy..130pm sampai Hospital Shah Alam..Jam 2.15pm selamat melahirkan anak..sayang cuma suami xdpt tgok sy beranak sbb ada patient covid dlm LR lain..so suami yg bini beranak semua xdpt masuk tgk bini beranak..anak 1st aritu 1st PKP pon xdpt teman dlm LR..moga ada rezeki lain kali..

1 Balas

Congrats mummy! Takpe takde rezeki kali ini. Maybe next time (kalau ada rezeki)