mum

Alhamdulillah..dh selamat bersalin bby boy.3.12kg..37week6day.22.09.19 due 7.10.19

58 Balas

tahniahhh

Tahniah

Alhamdulillah congratulations

Tahniah sis..slamat berpantang

Alhamdulillah...congrats mommy...selamat berpantang...

Sama due date.. Tapi belum ada tanda2 lagi..Tahniah dan selamat bpantang ye sis..

Selamat berpantang sis..due sy 8/10 tpi setakat ni belum ada tanda bersalin lgi.. harap2 cepat bersalin 🥰

5y ago

macam sy pun takda tanda tanda lagi tlebuh due date lagu ,lpstu kluar air ketuban time tidur 😂 nasib sy tsedar ,so mummy'' semua kena siap sedia ok ,alhamdulillah sy selamat melahirkan pd 2/09/2019 due date 30/8