37weeks 5days

Alhamdulillah telah selamat melahirkan seorang puteri. 6 July 2020 - 7.30 am. Baby girl. First born. Due 22 July. Awal keluar nak jumpa ibu abah dia kot 🥰

27 Balas

alhamdulillah..tahniah..baby saya seronok lgi dalam perut bermain..due 19/7.. doakan saya selamat bersalin dan dipercepatkan.. tak sabar nak jumpa baby..😊

Wah..untung sis dah bersalin.. saya due 22 july juga.. tapi x bersalin lg.. tanda2 pon belom ada ni haa😅 doakan saya yea. Selamat berpantang sis😊

4y ago

Oh yeke.. inshaAllah semoga dipermudahkan segalanya. Terima kasih sis 🥰

Alhamdulillah...tahniah sis..selamat berpantang..semoga dipermudahkan segala urusan..tak sabar nak tggu sicomel sy pulak due 1.10.20 ni...

4y ago

Alhamdulillah terima kasih ye.. sy doakan semoga Allah permudahkan 😊

Alhamdulillah.. Tahniah & selamat berpantang. Due kita sama 22 July. Tp sy baby seronok lg dlm tummy.. 😊 #3rdchild

Alhamdulillah tahniah..slmt bpantang🙋🏻‍♀️jaga emosi ya mummy, 1st time mmg byk benda kt belajar🙋🏻‍♀️

4y ago

Terima kasih ye sis.. yup mmg banyak benda kena belajar.. sabar yg penting kan 😅

Alhamdulillah tahniah sis.. sy pun dah 37 week tga menunggu hari je.. setiap hari cuba mcm2 cara untuk baby keluar 🤣

4y ago

Sama la kita sis.. tp baby xnak keluar lg😅

Tahniah sis. Saya baby due 16/7, tapi selamat kelua 7/7, admit 6/7. Baby girl jugak 💕

4y ago

💕

Alhmdulillah, selamat berpantang. Sy pun dh 37weeks 2days, taksabar nak jumpa baby. Hehe

4y ago

Terima kasih😄 inshaAllah tak lama lagi da tuu 🤗

Alhamdulillah..tahniah sis🥰..doa kan saya jugak, saya due 13/7 nie..first baby..

4y ago

InshaAllah semoga dipermudahkan ye. 🥰

alhamdulilah. Hehe sama dgn birthday saya 😂 saya pun menanti hari

4y ago

Ehh yeke. Hihi. Semoga dipermudahkan ye 🤗