6week

Alhamdulillah. tdi g scan dh nmpk baby dlm kantung. doakan sy dan baby sihat

17 Balas

Alhamdulillah. Tahniah. Comel kan dia dlm kantung tu. Secoet je. Tu belum nmpk muka lg. 😂😂 Kalau boleh hari2 nk tengok

Praying for god to continue blessing you! May u have a smooth pregnancy and swift delivery! God bless 🥰

Aamiin.. sy scan 6w belum nampak lagi baby dlm tu 😄.. x sabar tunggu scan next week plak..

5y ago

mmang kcik lgi. nmpk titik putih ja

alhamdulillah😍semoga sihat mummy&baby jaga diri mkn mknn yg berkhasiat dan banyakkan rehat😘

5y ago

amin. trima kasih

Tahniah sis. Sy menghitung hari menunggu 6w nk pergi scan 🤗 semoga baik baik buat kita & baby

amin sis... semoga ibu dan anak sihat selalu... dan semoga dipermudakan bersalin nty...

Alhamdullillah.. Smoga awk dan baby sehat selalu ye

Amin semoga sis dan baby dlm keadaan yg sihat and baik

Aamiin.. Semoga sis n baby siht sentiasa..

Aamiin Ya ALLAH..semoga dipermudahkan ya sis😍