alhandulillah hai mommy

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin semlm pade pukul 3:30pagi Firstbaby 38weeks1day

alhandulillah hai mommy
26 Balas

Alhamdulillah, tahniah 🙂 doakan saya dipermudahkan untuk bersalin juga ya sis. Selamat berpantang ✌🏻

Brnak pepagi ad rse ngntuk2 x sis? Sy mmbygkn tgh neran ttbe leh sangap/menguap canne la tu kan😂

alhamdulillah tahniah sis doakan sy juga semoga baby cepat keluar belum ada tanda apa2 lg #39week

Alhamdulillah .. tahniah semoga baby membesar dgn sihat .. dan selamat berpantang

Tahniah..doakan sy juga dipermudah...arini 38w4d masih tgu baby kluar...

wow . congrats sis . . selamat berpantang .❤️

Alhamdulillah.. Tahniah.. Selamat berpantang..

alhamdulillah..sy pun bersalin 38w 1day😂

tahniah..selamat berpantang ye....😊

tahniah sis..selamat berpantang 🥰