34weeks 1day birth mummy gbs +

Alhamdulillah sy dah selamat bersalin semalam baby girl 34w1d berat 1.94kg normal. Sekarang baby masih dekat ward belum pergi tengok. Doakan moga baby pram sy sihat walafiat boleh cepat2 balik. 😊#firstbaby

4 Balas

tahniah sis . debar saya sebab saya pun 34w 2d 🥺 kenapa ye sis bersalin awal ? sebab gbs je ke atau ada sebab lain ?

1y ago

Ketuban leaking pd 31w pakar takut ada jangkitan kuman kalau simpan lama baby nanti risiko meninggal dalam perut.