Anugerah Terindah Buat Kami❤

Alhamdulillah.. suatu kesyukuran yg teramat saya rasakan selepas 3 tahun perkahwinan.. Allah berikan anugerah terindah sebagai penyejuk hati dlm rumah tangga. Subhanallah.. happy nya saya dapat rasa tendangan bayi mcam ombak cinta dlam perut☺ #failinginlovemylittlesunshine #23weeks #firstpregnancy #syukuralhamdulillah

2 Balas

Alhamdulillah.... Semoga semuanya dipermudahkan sepanjang memgandung ni, persalinan dan berpantang nnti.. Sy 10 tahun menunggu Alhamdulillah Allah makbulkan doa sy....skrg 36 mgg...

4y ago

Aamiin.. 😌🤲 semoga kita yg tgh tunggu kelahiran cahaya mata diberikan keselamatan dan baby sentiasa dlm lindungan Allah..🤲

Tahniah. Alhamdulillah

4y ago

Wc