Keputusan

Alhamdulillah semuanya sudah trjawab...saya mgandung kembar...satu di dlm rahim satu terlekat di tiub folopio sblah kiri..dan cyst pecah.....dan semuanya sudah selamat...smlm saya mjlani pembedahan buang kandungan dluar rahim dan buag tiub folopio sblh kiri....cyst yg pecah juga sudah dibuang....kandungan ddlm rahim telah gugur minggu lps....wlupon saya sedih sbb saya teringin sgt kembar tp saya redha dgn ape yg allah tentukan...alhmdulillah semuanya tlh selamat....saya mmohon dan brdoa supaya rakan2 dsini dpt mdoakan saya merasakan skli lgi mdpt kndungan kembar ye....saya teringin sgt2 lebih2 lgi jika kdue duanya perempuan......... #alhamdulillah... #syukurmasehdptbnfs

26 Balas

Alhamdulillah..teruskan usaha & berdoa.. InsyaaAllah semoga dipermudahkan.

Takziah sis..kuatkan semangat..insyaallah ada rezeki sis lagi lepas ni..

Salam takziah.. Inn syaa allah lps ni da rzki baby twins.. Aaamiinnn

Apa tanda2 sis ngandung di luar rahim? Boleh share

Salam takziah sis . Kuatkn smngat ye. Insya Allah ad rezeki lagi

Takziah sis..keep strong..InsyaAllah ada rezeki sis akan datang

Takziah sis. Wlwpn dh gugur. Tp dy tggu dkt sana .

InsyaAllah amin.. semoga dpermudahkan.. 😇

Alhamdulillah, bersyukur semuanya selamat

Takziah sis ... Smoga dpermudahkan