Menanti permata hati

Alhamdulillah.. selepas kehilangan baby masa kandungan 4 bulan Mac lepas. Semoga kandungan ni sihat🥰 Diberi ujian kandungan pertama kembar tp kembar siam.. meninggal sbb problem usus bengkak. Minta doa kami untuk kandungan terbaru ni😊

Menanti permata hati
32 Balas

saya pon hamil kembar siam. kandungan 20weeks. dah lahir baru tahu kembar siam. meninggal dlm perut. 29/1/21 lalu. skrg tgh pantang. lepasni nak cuba lgi. saya doakan yg terbaik utk awak. dan doakan sy jugak. 😭

Mudah2 sis dn kandungan dipermudahkn urusan nye..dan sihat2 hendaknya..doakn sy dn ibu2 yg masih menanti zuriat sndri peroleh zuriat sndiri ditahun 2021 ni🙏🏻

Hi.. Sis bila dijangka bersalin nak cuba tak pad Aisyah Sleepy ramai ibu2 yg dlm pantang dah pakai Aisyah Sleepy Pad katanya bagus dan luka cepat sembuh.

moga ibu dan bayi sihat ..jgan agkt berat ,mkan vitamin tiap hari ..jaga emosi jgn stress .. InshaAllah ad rzeki puan kali ni dpt mnjadi seorang ibu

ya Allah seronoknya double line.. semoga urusan puan dipermudahkan.. doakan saya ye.. semoga tahun ni dikurniakan zuriat..

insyaallah.. Aamiin ya Rabbal Alamin 🤲...kena jaga..jgn angkat berat..Lau boleh rehat je.. penyapu PON jgn pegang ..

Semoga Dipermudahkan Segala Urusan Sis Kalinih .. Tahniah Sis .. Saya Pulak Yg Terasa Terharu .. ahaaa

Alhmdulillah moga2 dipermudahkan urusan nya..jaga kesihatan ..moga2 sy pn diberi peluang untuk merasai

tahniah sis.. Semoga kandungan sis kali ni. sihat walafiat.

Alhamdulillah.. Tahniah sis, jaga kesihatan dan pemakanan