Emergency czer

Alhamdulillah selamat melahirkn pd 31/8/20 secara emergency czer..overdue 2hari tiba2 malam 31ogos jugak pecah ketuban kat rumah.. spnjg pregnant takde masalah apa2.. tak sangka kne emergency czer dsebabkn jantung baby drop msa bukaan ke 5cm.. ibu nangis bila dpt tahu kne czer..ibu takot sgt..tp ibu nk jmpa ank ibu.. ibu kuatkan smngat ..dan alhamdulillah lahirlah ank merdeka ibu ni..hehe..#firstbaby2020

Emergency czer
32 Balas

Tahniah... alhmdulilah sy selmat dari czer...bukaan baru 6cm,jantung bby dh drop,dokter dh siap2 nk antar sy p blik bedah dh tp nurse yg tolong sy dy mcm tahu sy x nk czer..sy ckp DH x blh tahan sakit dy trus suruh teran,bnyk kx gak teran alhmdulilah lahirlh bby boy pada 22/08/2020 pada jam 8.58pg...sy dh overdue patotnye kne masuk ubat tp oleh kerana ada contraction Masa masuk wad n Ada bukaan 3cm x jd masuk ubat...pengalam sy 4org ank smua bsalin normal jd ay x brani nk bsalin czer...

4y ago

alhamdulillah rezeki awk.. sy smpai skrg emosi trganggu.. tiap kli igt psl czer,sy akn nangis.. mcm trauma.. nk gerak pn takot2 je sbb takot luka trbukak..doakn sy supaya cpt smbuh.. rindu nk uruskn suami n ank .. sy pon overdue 3hr.. sptutnya induce 4/9.. tp tetap x de rezeki nk brsalin normal.. sy tido pn mmpi psl czer.. mmpi seram2.. rsa xkuat..tp demi baby sy kne kuat.nsib baik suami sllu bg smngat..