Emergency czer

Alhamdulillah selamat melahirkn pd 31/8/20 secara emergency czer..overdue 2hari tiba2 malam 31ogos jugak pecah ketuban kat rumah.. spnjg pregnant takde masalah apa2.. tak sangka kne emergency czer dsebabkn jantung baby drop msa bukaan ke 5cm.. ibu nangis bila dpt tahu kne czer..ibu takot sgt..tp ibu nk jmpa ank ibu.. ibu kuatkan smngat ..dan alhamdulillah lahirlah ank merdeka ibu ni..hehe..#firstbaby2020

Emergency czer
32 Balas

sy bukaan da 7cm sampai hosp..jantung baby drop juga...frust kena emergency czer anak 1st...

4y ago

kan.. frust rsa.. sy rsa mcm emosi trganggu..n bila tringt psl czer tu,rsa nk nangis .sbb fizikal mental tak brsedia utk czer.. duk fikir igt boleh normal.. skrg ssh nk uruskn ank..hmm..