Alhamdulillah dipermudahkn

Alhamdulillah selamat melahirkan puteri sulung kami pada 26/9/2020 jam 2.42pm, berat 2.74kg 😍🥰#firstbaby

Alhamdulillah dipermudahkn
31 Balas

Tahniah sis. Waa x sabarnye tngok org dh selamat bersalin. Selamat berpantang sis. Lega sy tngok awk bgthu HSNZ husband boleh teman dkat lr room. Sy pun baby first jugak in shaa allah akn bersalin kat situ jugak. Hehe

4y ago

Terima kasih. Ha'ah alhamdulillah mmg suami teman dr awal smpai slesai smuanye, alhamdulillah ni ank first jgak, mmg lega bile tye dktr dye ckap suami bleh teman dlm LR. Klau x xtahu laa camne nk lyan sakit sorg2, ank first plak,. Huhu