Just be a mom?

Alhamdulillah selamat melahirkan bayi perempuan secara czer. #13/1/2020 #2.06kg #36weeks4days Kalau ikut due 6/2/2020 Baby xsabar nak keluar ?

45 Balas

Tahniah sis...saya 36week baru boleh taw czer Tak???sakit Tak sis...

4y ago

kes sy ni sebab lendir n darah dh keluar lepas tu pergerakan baby xcukup 10kali. so doctor terpaksa pecahkan air ketuban sbb risau baby termakan najis. tp air ketuban clear. tp sebabkan pembukaan hanya 3 cm masa tu dari pukul 9mlm hingga 4pagi still sama 3cm, doc terpksa buat emergency czer. masa operation xsakit sebab full bius. mmg pengsan terus tp lpas sedar, terasa sakit. skrng ni dh masuk hari kedua mmg terasa sakit tu😖