39 week

Alhamdulillah, selamat melahirkan baby girl..15.3.20...rasa sedih, happy, semua adalah....

39 week
37 Balas

Alhamdulillah ya Allah seronoknyaa kan, mesti hilang dah rasa sakit tu bila tengok wajah baby. Selamat berpantang sis, semoga sihat walafiat keduanya. Aaaamiinnn. 😍😍 Doakan sy juga. Counting days je ni anak sulung. InshaAllah. 🖑🖐❤

Alhamdulillah. Tahniah dan slmt berpantang. Semoga ibu n baby terus dikurniakan kesihatan yg baik. Aamiin YRA 🤲🏻

Alhamdulillah, tahniah sis 😍 selamat berpantang dan semoga dipermudahkan segala urusan, Aamiin 🤲

Doa laa saya bersalin 39 weeks gak.. Xsabar nye.. Lagi beberapa hari je lagi ni

tahniah ibu..selamat berpantang..doakn sy jg dpt bby girl mcm ibu nanti..😊

Jgn sedih2 siS. Be happy.. be thankful.. and tahniah!. 😊

tahniah sis, doakan sy jg dpermudahkan mcm awk sy pn 39w daa..

Alhamdulillah, tahniah sis, selamat berpantang 🥰

Alhamdulillah, tahniah. Sama birthday dgn suami saya.

4y ago

Boleh sambut sama-sama ni. 😁😁😁

Tahniah sis.. Doakn sy dpt bby girl juge..😍