selesai alhamdulillah

Alhamdulillah selamat lahirkan baby boy semalam... Normal & serius TUTUP KILANG! haha pengalaman melahirkan kali petama ????????? bg Aku part yg paling seram kena induce masa kt labour room... Katanye nk bg ada contraction 3 4 kaLi dalam tempoh 10minit. Allahuuu biasa 1kali dlm 10mnit pun cukup menggetarkan... Nk tecabut ase bontot²

19 Balas

Alhamdulillah, hahahaha aduuu kelakar baca. Mesti nanti sis akan nak mengandung jugak sbb rindu 😂

2y ago

Masin mulut sis..after 2 tahun berlalu... hari ni Sy install balik da apps ni gara² cek double line ptg tadi 😭😭😭😭😭😭😭😭😭