Selamat Bersalin 38W5D

Alhamdulillah selamat bersalin anak kedua selepas 12tahun, 9hari awal drpd dd..darah turun + air ketuban meleleh keluar, g checkup dah 6cm, masuk labour room 8cm terus nurse srh push keluar.. Alhamdulillah semua dipermudahkan..tgh hari tu jgk discaj sbb semua sihat anak+ibu..semoga ibu² diluar sana dipermudahkan jgk segala urusan...Ameen

9 Balas

Alhamdullillah. Saya harini dah 39w5d. Esok kena serah diri dah. Sekarang dah start rasa contraction sikit sikit. Bukan yang kerap 10minit sekali tu. Tanda yang ada, keluar lendir coklet. Takde darah, takde leaking ketuban. Nakg hospital pun was was. Semoga tak kena induce bila serah diri nanti 🤭

alhmdulillah.....syukur....sy hari 38w5d..perut asyik mmulas je...g spital cek jln dan 3cm...skg kne wad....doakan sy jgk ye...smga smuanye slmat n dprmdahkan...aamin...

wah alhamdulillah tahniah. takde rasa contraction sakit perut ke? sbb saya 38w tapi turun lendir+darah je & sakit pinggang. belum rasa contraction lagi

Alhamdulillah dipermudahkan semua. Doakan sy dipermudahkan juga utk bersalin ye moga keluar awal..due date 19/3 risau kena induce 😅

1y ago

saya dah bersalin 2hari lepas alhamdulillah. semoga awak dipermudahkan juga ye. aminn

alhamdulillah.. selamat berpantang.. saya sekarang 38w, hrp2 dpt bersalin awal juga.. aamiin3

amin2 , doakan saya dimudahkan urusan bersalin ye, due 15/3 , baby tak keluar lagi 🤭

harap sy pun bersalin awal, sehat ibu dan anak, di permudahkan semuanya.. aamiin

ada tips apa apa tak ??

Syukur...