Menunggu Hari Bertemu Haruman Syurga

Alhamdulillah sedang menunggu hari, doakan saya dipermudahkan segalanya dan semoga tak overdue ?? #firtbaby

Menunggu Hari Bertemu Haruman Syurga
39 Balas

sama kita sis.. 1st baby.. due 8hb 7.. tpi sy kena serah diri awal 2minggu sbb ada k.manis (GDM on insulin).. 15hb 6 ni jumpa gynea utk tetap tarikh utk masuk wad, induce.. semoga urusan bersalin kita dipermudahkan.. amiinn2

Wuu, apa perasaan skrg ye agak2, seram ke, sejuk ke, panas ke ? 🤣 Sy lama lgi bru 32 weeks.. Jdi nk tahu jgk feel dia mcm mna 😂 hmm hmm sy dh takde perasaan ni.. rasa krik2 je, mungkin sbb msih lmbt lgi 🤣

4y ago

Takut nk rasa sakit bersalin tpi pda masa yg sama tk sabar nk jmpa buah hati pertama hihi 😆

Semoga dipermudahkan. Sy dah 37weeks 4days Takda tanda tanda lg. Hehehe Doakan sy juga yaaa sis. Xsabar nk tgok baby. Harap tk overdue #Firstbaby 🥰

4y ago

Aamiin, moga sama2 kita tk overdue. Tk sabar jugk nk jmpa baby hehe 😆

aamiin3.. in syaa Allah sis..saya pon tgh menunggu kelahiran 1st baby saya..semoge dipermudahkan segalanye utk kite seme ye..😘

Saya pun dah 36 w 5 d. Tak sabar nk cium baby. Semoga dipermudahkan segala urusan ya sis. 😘

Aminn..doakn sy juga skrg 37 week 1 dy..smoga kita dprmudahkan.x sbar lihat org baru..hehe

inshaAllah..moga Allah permudahkan urusan sis dan melahirkan baby yg comel..

InshaaAllah..semoga dipermudahkan utk kite sume..doakn sy juga ya..36w 5d..

Sma ngn sya. Insyaallah Semoga Kita smua dipermudahkan urusan.. Aamiinn..

Semoga dipermudahkan segala urusan sepanjang menunggu kelahiran...