Selamat

Alhamdulillah saya sudah selamat melahirkan anak gurl secara ceaser semalam..34weeks, anak xsabar nak keluar awal..emerzency ceaser sebb bleading. Berat anak 1.7kg only..huurmm doakan yg terbaik untuk kami ya..

52 Balas

Tahniah sis selamat Berpantang Alhamdulillaah da selamat semuanye...

Alhamdulilah..ramai dpt baby perempuan..doa-doa kan dpt baby girl juga

5y ago

btul tu siss...sy pn nk tutup kilang dah ni..😅

Congrats kak.. bby dah discharge blm kak?? Selamat berpantang kak

Alhamdulillah thniah sis.. semoga ibu dan baby baik2 je.. aminn

Tahniah alhamdulillah semoga baby cpt membesar n siht selalu

alhamdulillah, tahniah sis . moga bby cepat sehad ..

Tahniah²... Alhamdulillah selamat berpantang sis

alhamdulillah..moga baby n mommy sihat2 selalu..

Alhamdulillah..moga bb dan ibu sihat sentiasa

Tahniah, semoga baby dan sis sihat 😊😊