5/3/2023 lahir la seorang puteri

Alhamdulillah saya selamat bersalin czer.. sbb baby da makan taik.. baby nk keluar awal hehe.. tpi baby saya kene tahan wad sbb kurang berat badan.. mintak doakn ye semua baby saya menjadi anak yg solehah sihat kuat

2 Balas

Alhamdulillah tahniah sis selamat berpantang. Semoga baby dan sis baik baik saja. Maaf sis nak bertanya, macam mana sis mula mula tahu baby dah berak dalam perut ye?

1y ago

saya pon x thu.. Dr yang ckp baby da makan taik.. saya keluar lendir coklat pastu sampai2 hospital je dia check jntung baby mcm x cantik tu dia czer terus..

Brapa berat sis ?? Brapa week melahirkan ??... saya dah 39w1d tapi xde tanda ii lagi huhu