Hii Mommies ! Sy new Mum-to-be 🥰 , selepas keguguran last year

Alhamdulillah ni kira baby ke-2 sy , dah masuk 7 weeks tapi nak tny normal ke 7weeks tu dah ada alahan loya & muntah teruk ? kemarin je 6 kali muntah , selepas makan ataupun just minum susu or makan buah dlm 1 jam++ mcm tu keluar balik semuanya badan nii dah rasa sangat lemas cepat lapar sbb rasa nak gastrik tapi loya n muntah-muntah 😢 nak tny mommies ada ke tipsss ke mcm mana nak kurangkan alahan ni serius x terdaya dah ni nak buat apapa kt rumah , nasib husbnd tolong keje rumah 🥲 #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

normal. keep je mkn sikit2 n bykkn minum air. wpun kluar balik xpe. sbb klau x mkn langsung nnt dehydrated kena warded masuk air lg x best. mmg kena hadap je.

tak normal sis. jumpa doktor. risau awak dehydrated nanti, bahaya untuk awak & baby.