14 weeks today

Alhamdulillah masuk hari ni dah 14 weeks 🌹 saya doakan semua ibu2 dan baby sihat selalu ye 😊 ada tak geng May 2022 😁 #1stimemom #firstbaby

19 Balas

sy edd 8 may 2022..barang tak taw nak beli mana yg penting dulu..anak first..debo jugak tak taw la lama ke skjp je masa nk tunggu due 😅

Alhamdulillah... saya 24 week..geng may 2022 jgk... tp kene beranak 38 week.. PIH... moga baik2 je semua.. ank first TTC tahun 6 Alhamdulillah..

2y ago

hihi.. darah tinggi sis.. sebab asyik gemuruh.. nadi laju je bila kt klinik.. terus dlm pantauan doc & misi.. kat umah cantik je.. tp tetap kena on ubat.. xpela.. redo.. takut nnti sawan mase pregnant atau lepas beranak..

sy 8 week..tgh bln 9 due.. pregnant kali ke2, tp anak 1st lepas 7 tahun menanti..doakan utk sy dan baby yer kwn2 semua

2y ago

In shaa' Allah, semoga dipermudahkan urusan kita semua. Jaga diri dan jgn penat sgt hehehe ♥

saya esok 12week edd August doakan supya baby dan saya terus kuat ye

saya esok masuk 16weeks dan EDD julai 2022

2y ago

Alhamdulillah, semoga baby awak mmbesar dgn sihat ye mommy 😊

saya edd april 2022..skrg dah 30w lebih

2y ago

bole search kt google or dlm apps ni...beli mana yg penting...tkot nnt membazir...

14 week juga edd end of July🥰

2y ago

semoga dipermudahkan urusan mommy and take care 🌸

semoga dipermudahkan segala urusan mommy ❤️

2y ago

Aamiin thank you sis 🌸

Saya Edd 29 may . Now dah 23weeks ☺️

2y ago

wahh, sempat la beraya mommy ye hehehe

Sy 14 weeks jgk tp EDD aug 2022

2y ago

take care ye mommy, semoga baby mmbesar dgn sihat. heheh 😊😁