kelengkapan ke Hospital

Alhamdulillah masuk 37weeks 5 day.tp 1 barang pun tak kemas lagi.ibu2 pls tolong nak bawa apa je ke hospital untuk bersalin bagi ibu..perlu bawa baju2 ker?? Ker pakai bju hospital je

2 Balas

perlu jugak bawak baju ibu sehelai dua..kain batik shelai, telekung,stokin, stock makanan,air mineral, sliper ke tandas,tuala, sabun&ubat gg, pad bersalin, spender pakai buang (utk urusan lebih mudah) hehe..