CABARAN IBU HAMIL BERPUASA

Alhamdulillah. Masih boleh berpuasa penuh setakat ini. Baby aktif kicking lps dapat makan waktu brbuka puasa????. Ibu2 boleh amalkan pati buah delima setiap pagi waktu sahur. InsyaAllah bdn rasa bertenaga spjg hari. Sy amalkan 2 sudu pati buah delima sblm makan. Seusai makan nasi, minum jus kurma 1 kotak brsama ubat2an dan mkn apa2 shja jenis buah. ex: sbiji epal,sunkiest, or buah naga. Siang hari xrasa penat pun wlau seharian bekerja??

CABARAN IBU HAMIL BERPUASA
1 Balas

saya bf mummy, amalkan minum susu kurma masa sahur, b'tenaga sampai b'buka ☺️