Alhamdulillah jerawat time pregnant makin hilang lepas guna cleanser ni, sgt gentle. Nk guna produk2 lain tak berani

Alhamdulillah jerawat time pregnant makin hilang lepas guna cleanser ni, sgt gentle. Nk guna produk2 lain tak berani sembarangan

6 Balas

best nyeer 😍 kita makin nak bersalin ni, makin naik jerawat.. masa tak pregnant, takda pulak jerawat.. apalagi kalau tgh period, mmg takda langsung jerawat..

3w ago

Biasanya hormon pregnant tu sis, nanti dah bersalin slowly hilang. Mcm sy awl2 pregnanr haritu memang nonstop naik, then sy berhenti guna semua skincare and pkai cleanser ni je. Alhamdulillah serasi😊

nk beli kt mana face wash ni

👌🏻

👍🏻

best ni

👍