Rezeki 2020

Alhamdulillah.. Hari ni g scan.. Ada kantung.. Ada janin.. Ada heart beat.. Hampir 3 tahun tggu saat ni... Moga dipermudahkan.. Hopefully ttcians akan muncul rezeki2 tak diduga.. Aminn... ❤️

Rezeki 2020
14 Balas

Alhamdulillah. Sama macam saya. Anniversary ketiga check upt double line. Dah 7 minggu jugak! 🤗

Alhamdulillah..amin..semoga sis dn kndungn sihat sllu..happy for u..💝

Allahu tahniah sis... Semoga anak sis serta sis sihat selalu.. Aamin

alhamdulillah tahniah,saya pon dulu ttc 4tahun baru pregnant..

In shaa Allah. Semoga dipermudahkan nanti 🥰

congrat sis. moga terjangkit ke saya!😂🤣

Tahniahhh sis.. Jga baik2 anugerah Allah..

alhmdulillahhhh... tc mommy to be 🤗

Alhamdulillah tahniah sis .. bpe minggu ni

5y ago

7 weeks awk... 😊

alhamdulillah tahniah.. jaga diri