Cara hilangkan perut buncit selepas bersalin czer..

Alhamdulillah hari ni baby girl saya dah berumur 2bulan 7hari dalam masa yg sama saya masih berpantang sebab bersalin czer bulan Julai yang lalu.. Saya ambil 100hari untuk berpantang.. Ni adalah kali kedua saya bersalin secara czer.. Setelah tiga anak2 yang lain saya bersalin normal.. Saya sangat stress setiap kali tengok perut yang makin buncit dan tidak kempis2 lagi setelah 2bulan lebih berpantang.. Saya risau dan buntu.. Tolong bantu saya dan bagi tips cara untuk kecilkan perut buncit setelah bersalin czer ni.. 😔 #ibuanaklima #beratsebelumbersalin93kg #nowberattidaklaridari83kg #3anaklahirnormal #2anaklahirczer #kata2nasihatsertatipsdariandaamatsayaperlukandanhargai ❤️

1 Balas

bertungku pagi dan MLM + berbengkung. Level seterusnya, Jaga makan ikut prinsip suku2 separuh dan kurangkan gula / puasa . Hati kena kental..