Alhamdulillah... First Baby

Alhamdulillah dpt tgk heartbeat baby td. Syukur sgt. Selepas setahun ectopic, Allah gantikan yg baru. Semoga yg masih menanti cahaya mata truskn usaha dan doa. Doakan sy juga dipermudahkan urusan sampai ke akhirnya. #7weeks #firstbaby

Alhamdulillah... First Baby
64 Balas

Bestnya nampak jelas. Saya 8 weeks pun tak nampak jelas macam tu lagi. Kantung je jelas, baby kabur2 sikit.

4y ago

sma cm sya sis...kmrin scan 8w2d xnmpk apa lg.cma ada kntung...arap baik2 shaja.2w lg reapeat scan..

alhamdulillah tahniah.. semoga urusan sis dipermudahkan ye.. jaga kesihatan diri dan juga bayi

Alhamdulillah. Tahniah sis. Doakan moga ada rezeki utk sy dan suami jugak ye. 😊

tahniah sis 💖 sama sy. gugur then ectopic. almost 2 years tggu baby. now da 5 bulan 🤗

masyaAllah.tahniah awak. semoga ibu dan baby selamat hingga melahirkan.

Wahh sama la sy pun 7week,tp xtgk lg heartbeat.. Ada alahan x sis? Dh nmpk baby bump ke?

4y ago

7 weeks belum ada baby bump sis 😅 janin baru sekecil kcg. Baby bump nmpk start 4 bln

Alhamdulillah. Tahniah sis. Doakan sy jgk baru nak scan sedar2 dah nak masuk 8 minggu

4y ago

Same goes to you famira and ida

alhamdulillh. jaga diri & kandungan elok².. #29Nov20  #TAPSuperMoms

Aamiin³ yarabbal'alamin...semoga dipermudahkan segala urusan..aamiin

alhamdulillah. Semoga di permudahkn doa kan Saya jgk😊