2nd preggy

Alhamdulillah dikurniakan lagi dgn seorang baby dgn kehadiran suami kalini. Cuma pregnancy kalini teruk sangat xtau kenapa. Sakit kepala sebelah kiri tu dari pagi sampai ke malam, kadang² elok kejap je. Pastu sambung balik sampai ke esokkan hari. Belum ke kk lg sb skrg kt kampung. Balik kg sb jenguk ayah, sampailah ayah dah xde. Still stay sini. Tunggu suami balik sini, then baru ke kl balik. Masalahnya mcm terpaksa buka buku kat sini je ni. 😭 Sbnrnya malas nak explain situasi kat kk sini. Ye lah dlu kan single mom. Klau kk kat kl tu dorang dh kenal sy, dah tau situasi sy mcmna kan. Sini nanti kena explain lagi pula. Btw sy ada darah tinggi, takut pula effect apa² lt baby bila minum ubat darah tinggi tu. Ibu² boleh suggest tak sy buat apa skrg ni? Sy bingung dan xtau. Suami pula February baru nak dtg sini. Sakit kepala ni xhilang². 😭😭#pleasehelp

1 Balas

kenapa mom tak bawak je buku pink dulu? bagi nurse check

2y ago

xterbawa. tgl kat kl sana. nti husb balik sini baru suh dia bawa.