Detail Scan

Alhamdulillah dapat dr baik.. Detail scan hampir 2 jam.. Dr tak rushing w/pun baby asik dok kepit tak nak tunjuk anu 😂😂 Rezeki sy dapat dr yang bagus and penuh kesabaran dengan baby sy semalam.. Punya banyak dia posing sampai lenguh tangan dr scan.. Dapat jugak tengok anunya lepas pujuk 30 minit.. #1stimemom #babygirl

2 Balas

Alhamdulillah. Berbaloi bila dapat Dr yang amat baik dan membantu kan 🥰

2y ago

Betul tu.. Dr pun sama² excited w/pun setiap hari dia buat benda sama.. Sepatutnya max 40 minit tapi dr tu buat rilex² jer.. Itu yang sampai dekat 2 jam baru settle..

Seronoknya.. Scan sambil main² dengan baby