"pertolongan Allah"

Alhamdulillah dah bersalin petang tadi.27/1/23 Due 2/2/23 Semoga momy2 yg tgh menunggu lahirnya baby,di permudahkan,di percepatkan,dan diringankan beban sakit #first baby

15 Balas

due kita sama, tapi bby xmau kluaq lgi. cerr share tips cepat beranak sikit🥹

1y ago

banyak makan kurma sist every mkn kurma baca Shalwat niatkan baby cepat keluar jga pujuk baby juga. banyak gerak sist.sya suka zumba ringan jer,pasang lagu industan lagi semangat 😊 insyaallah Allah ada yer